Malu-Wilz

Malu-Wilz

Het decoratieve assortiment van MALU WILZ Beauté biedt de perfecte mix van tijdloze schoonheidsaccessoires en een modern kleurenpalet dat is geïnspireerd op de internationale modemetropolen. Hierbij gaat het om lang houdende producten die uitstekend door de huid worden verdragen en eenvoudig in gebruik zijn.

 

Malu-wilz oogmake-up:

“Eén blik zegt meer dan duizend woorden”. Het is algemeen bekend dat de uitdrukkingskracht van de ogen de intensiefste vorm van lichaamstaal is. Toch kunnen diepzwarte, gekrulde wimpers die de ogen omranden en pupillen door het kleurenspel van contrasterende Eye Shadows intensief oplichten. Dan is de blik niet alleen veelzeggend, maar ook op magische wijze betoverend.

Men is zeker gefascineerd door de veelzijdige kleur- en productmogelijkheden van het Malu Wilz oog-make up assortiment. Of het nu om grote, kleine, overhangende oogleden, lange of korte wimpers gaat – het professionele assortiment van Malu Wilz zorgt voor een fantastische oogopslag.

Eye- Shadow:

Grenzeloze oogschaduw mogelijkheden: De microfijne samenstelling met gedurfde glans, zijde matte finish of fijne glansdeeltjes geven oneindig veel mogelijkheden voor pastel zachte, bonte of dramatisch spectaculaire kleureffecten. Met de elegante spiegeldoosjes, die naar eigen wens ingedeeld kunnen worden.

Kajal & Eyeliner:

Perfecte contouren voor ogen en wenkbrauwen – ze zijn als een omlijsting voor de ogen en zorgen voor de perfecte uitstraling van de look. Of stijlvol en zacht voor een decente Business make up of met dramatische diepte voor speciale gelegenheden. MALU WILZ heeft voor iedere look het juiste product.

Mascara:

Zonder mascara de dag beginnen? Dat is als zonder schoenen van huis gaan!

Omrand de wimpers met diepzwart of een zachte teint zwart en maak een keus uit het omvangrijke assortiment

Wenkbrauwen:

Als afsluiting mag het aanzetten en vormen van de wenkbrauwen niet ontbreken: De natuurlijke bruine tint van de EYE BROW DESIGNER past zich aan iedere wenkbrauw moeiteloos aan en kan aansluitend met het praktische borsteltje vervaagd worden.

Lippen:

De Lippenstift staat symbool voor elegantie en vrouwelijkheid. Het is het meest verkochte cosmetische product en niet meer weg te denken uit de wereld van de vrouw. Niets laat een vrouw er sneller fris en stralend uit zien.

Of het nu kleurintensief, fruitig of pastel zacht moet zijn hangt van het type af, de mode of gewoon het humeur van de dag. Zo wordt iedere look compleet door briljante lichtinval, gracieuze schemer of transparante luchtigheid.

Malu Wilz biedt u een collectie Lippenstiften, die niets te wensen over laat. De indrukwekkende hoeveelheid aan kleuren en de moderne samenstelling doen denken aan een assortiment van het hoogste niveau. Verwent u zichzelf met deze soepele MALU WILZ lippenstift of met de verleidelijke Lip Gloss en geniet van de onberispelijke houdbaarheid met onvergelijkbare zachte lippen.

Teint:

Een teint zo zuiver en glad als de edelsteen Albast is de basis van een perfecte make up. Licht getint, licht gebruind of elegant bleek: een gelijkmatige tint is aantrekkelijk en jeugdig.

BLUSHER:

De BLUSHER tovert zachte kleur op de wangen. De briljante kleurnuances zorgen voor een frisse, gezonde uitstraling. Modelleert u gezicht, zet uitdrukkingsvolle accenten en speel met licht. Naar wens kunnen lichte of sterke accenten gezet worden.

Voor het precies aanbrengen van de blusher gebruikt u het speciale MALU WILZ blusher penseel. De vorm van dit afgeschuinde, volle penseel garandeert dat de rouge gemakkelijk en gelijkmatig op de kleinere vlakken van het gezicht aangebracht kunnen worden.

Camouflage-assortiment:

Het MALU WILZ Beauté Camouflage-assortiment werd in nauwe samenwerking met wetenschappers en dermatologen ontwikkelt. Deze speciaal producten camoufleren alle huidoneffenheden in het gezicht, hals en decolleté zoals bijvoorbeeld pigmentvlekken, moedervlekken, brandwonden, rode adertjes, acné, lidtekens en tatoeage

Concealer:

Donkere kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon, wanneer deze gecamoufleerd worden met de verzorgende concealer. Zijdezachte crèmes met een luchtige textuur laten de teint stralen. Donkere kringen, fijne rimpeltjes en tekenen van vermoeidheid verdwijnen hiermee moeiteloos.