Behandeling

Definitief Ontharen

Nieuw in onze salon

Droomt u ook van blijvend gladde benen, oksels, bikinilijn en een verzorgd haarvrij lichaam? IPL ontharen is de oplossing voor het definitief ontharen van ongewenste haargroei. Ik werk met de beste apparatuur en nieuwste technologie om effectief te kunnen behandelen.

Wat doet IPL/laser?

Het rode licht dat uit de IPL/laser komt, wordt door het pigment in de haren omgezet in warmte. Dit zorgt ervoor dat de voedingsbodem van het haartje vernietigd wordt, waardoor er geen nieuwe haar meer kan worden aangemaakt.

Wat is het verschil tussen mijn methode en andere methodes?

Ik gebruik Tecnico Derma; het grote verschil is dat hier een koude behandelknop op zit en met een sterkte van 50/j werkt dit ( wetenschappelijk bewezen) 100%. Dit zorgt ervoor dat de flits een stuk aangenamer aanvoelt, terwijl er tegelijkertijd een hogere intensiteit kan worden gebruikt, wat voor een beter resultaat zorgt.

waarom is het zo belangrijk om het juiste aantal weken tussen de behandelingen te laten?

Sterker nog: dit is het allerbelangrijkste van de behandelingen, omdat we de haren maar in 1 fase kunnen vernietigen: de anagene fase. En dat terwijl de haarcyclus uit wel vier fases bestaat. Je kunt je dus voorstellen dat een behandeling in een andere fase niet effectief is, terwijl je hier wel voor zou betalen. Daarnaast is het belangrijk dat er een goede (hoge) inzet met licht wordt gehanteerd, zodat er voldoende warmte vrijkomt en de haartjes daadwerkelijk vernietigd worden in plaats van alleen verzwakt.
Definitief ontharen IPL

Een IPL behandeling is geschikt voor alle huidtypen en is op alle lichaamsdelen toe te passen

Voordelen ten opzichte van scheren en harsen

Maak een afspraak

Voor een behandeling

Wilt u gebruik maken van een IPL behandeling? Vul het formulier in en ik neem contact met u op.

Openingstijden

Ma: 9:30 – 17:30
Di: 9:30 – 17:30
Wo: 9:30 – 22:00
Vr: 9:30 – 18:30

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.