Behandelingen

Dermaquest

Essentails dermapeeling

Een intensieve peelbehandeling om de dagelijkse balans te behouden bij een normale/jonge huid. Ook is deze peeling uitermate geschikt als eenmalige oppepper of om de huid voor te bereiden op een sterkere, resultaatgerichte DermaPeeling.
DermaPeeling mogelijkheden: Primary Pumpkin Resurfacer, MangoBrite Resurfacer.

Lees meer terug

C Infusion dermapeeling

Een intensieve peelbehandeling om de huid een boost te geven en een mooie huid te behouden. Vooral de veeleisende en aan de zon blootgestelde huid kan een extra oppepper gebruiken. Geschikt voor ieder huidtype met uitzondering van de gevoelige huid.
DermaPeeling mogelijkheden: Glycolic Acid Resurfcaer level I & II.

Lees meer terug

Peptide Vitality dermapeeling

Deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en schade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender.
DermaPeeling mogelijkheden: Power Peptide Resurfacer, Modified TCA met Retinol.

Lees meer terug

Skinbrite dermapeeling

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Uw huidteint wordt opmerkelijk egaler.
DermaPeeling mogelijkheden: MangoBrite Resurfacer, SkinBrite Peel.

Lees meer terug

Stem cell 3D dermapeeling

De Stem Cell DermaPeeling pakt alle dimensies van huidveroudering aan door de diepere lagen van de huid te stimuleren. Dit voorkomt en verbetert alle tekenen van veroudering.
DermaPeeling mogelijkheden: Glycolic Acid Resurfacer Level I&II, Glycolic Acid peel.

Lees meer terug

Dermaclear dermapeeling

Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en dit onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen. DermaPeeling mogelijkheden: Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Peel, Modified Jessner Peel.

Lees meer terug

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te behalen. Dan is een DermaPeel kuur een goede oplossing.

Welke Dermapeeling behandeling is het beste voor mijn huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte. De lichte behandeling boekt volop resultaten en heft een kleine herstelperiode. De diep peelings laten een zeer duidelijk resultaat zien maar hebben een langere herstelperiode. Tijdens een intakegesprek breng ik uw huidinformatie in kaart, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. DermaPeeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste DermaQuest producten voor thuis om het optimale resultaat te behalen.

Hoe werkt een DermaPeeling behandeling?

Bij een DermaPeeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht, die de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert.

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de DermaPeelings
Stap 3: DermaPeeling
Stap 4: DermaQuest huidverbeterende producten
Stap 5: Advies DermaQuest producten voor thuisgebruik

Doet een DermaPeeling pijn?

Dit ligt aan de sterkte van de DermaPeeling. Van een warme sensatie tot licht prikkelend.

Wat is de hersteltijd van een DermaPeeling?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de DermaPeeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat neemt snel af.
Maak een afspraak

Voor een behandeling

Wilt u gebruik maken van een van de Dermaquest behandelingen? Vul het formulier in en ik neem contact met u op.

Openingstijden

Ma: 9:30 – 17:30
Di: 9:30 – 17:30
Wo: 9:30 – 22:00
Vr: 9:30 – 18:30

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.