Trendkleuren Zomer

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Midnight Star

Matte metallic accenten accentueren de zachte tinten uit de look zoals nude, bordeaux en aubergine. De harmonieuze, maar opvallende trendkleuren van de MIDNIGHT STAR look maken van elke vrouw een opvallende verschijning.

De gelimiteerde, intensief gepigmenteerde LONGWEAR EYESHADOW PENNEN in “classic black” en “rosy plum” geven de ogen een perfecte verleidelijke blik. De populaire LONGWEAR EYE SHADOW PEN kan op het volledige ooglid worden aangebracht als oogschaduw, maar ook als eye liner en zelfs op de waterlijn.  Voor een natuurlijke uitstraling, kunnen de poeder  EYESHADOWS “light chai brown” en “classic chestnut” aangebracht worden. De lang houdbare, veegvaste SOFT EYE STYLER in “burgundy brown” zorgt voor de perfecte eyeliner.

De highlight van de collectie is de METALLIC MATT LIP FLUID, deze maakt van uw lippen echte eyecatcher! De lang houdbare lipgloss geeft de lippen een onweerstaanbaar metallic effect.
Voor de klassieke look, kunnen de LIPPENSTIFTEN in “nude perfection” en “chic aubergine” aangebracht worden.  De verzorgende textuur overtuigt met een hoog draagcomfort, gelijkmatige kleurverdeling en een lang houdbare  zijdeachtige afwerking. De BLUSHER in “antique pink” maakt de look compleet en zorgt voor een natuurlijk, elegante finisch op de wangen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2024″ img_size=”400×400″][/vc_column][/vc_row]